• banner

Produk

  • Plume Grand Piano G3

    Plume Grand Piano G3

    Kalayan bantosan technoloy, panginten aya sakedik bédana antara urang sareng palaku. Kalayan minat pinuh, piano, musik sareng suasana haté, bakal dikawasa ku urang. sababaraha adegan, dimensi sareng fungsi, anggun sareng sakti, mangrupikeun kaunggulan tina séri piano digital. Janten musik sareng maénkeun piano janten bagian tina kahirupan urang.

  • Plume Portable Digital Piano

    Plume Portable Digital Piano

    Kaaslian piano piano portabel kalayan harga anu terjangkau. Mangrupikeun tambahan anu saé pikeun kisaran YY anu dipihormat, anu ultra-portabel XXx nampilkeun aksi keyboard Responsive Hammer Compact anu anyar, sampling piano Harmonic Imaging 88-key, sareng konéktipitas Bluetooth® internal pikeun nganteurkeun touch piano grand-friendly sareng nada di harga anu saé pisan.

  • Plume Portable Digital Piano YY-02

    Plume Portable Digital Piano YY-02

    Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Intelligent Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku indera élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraos sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu pernah katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun sasarengan.

  • Plume Upright Piano YY-DJ01

    Plume Tegak Piano YY-DJ01

    Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Intelligent Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku akal élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraos sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu pernah katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun sasarengan.

  • Plume Upright Piano YY-DJ02

    Plume Tegak Piano YY-DJ02

    Bach, Mozart, Chopin, Liszt… aranjeunna ngadamel unggal catetan nyanyi. Plume Piano, henteu ngan ukur perasaan puitis, tapi ogé épék sora modéren, nyaman sareng sampurna. 'Musisi' sok dipikacinta ku musisi. Éta resep hiji-hiji catetan éndah janten mélodi di sakumna dunya.

    Potongan seni ieu disebut Plume YY-DJ02. Kalayan bahan PVC kelas tinggi pikeun ngahijikeun kana eunteung ieu sapertos permukaan dilapis hideung anu saé, sadayana katingali saimbang sareng elegan. Upami ditingali, panginten langkung mirip karya seni anu lemes, langkung ti ngan saukur piano, alat.

  • Plume Upright Piano YY-DQN01

    Plume Tegak Piano YY-DQN01

    Piano resep hirup, mangrupikeun solokan anu henteu pernah aya tungtungna. Satiap catetan, fleksibel. Master, dimimitian dina hiji tombol, tiasa ngajantenkeun ramo nari dina keyboard anu saé, éta kusabab ayana 'chip' di jero. Hayu urang rasakeun sora 'Master'. Saatos chastening, ilham kahirupan éndah ku haté.

  • Plume Digital Console Piano YY-03

    Plume Digital Console Piano YY-03

    Pume YY-03 konsol piano masihan anjeun suasana anu jelas sareng modis, tapi éta henteu hartosna kami kompromi kana fungsi piano. Pangaruh sora sacara umum, karya kai anu réngsé sareng sistem stimulasi sora anu saé ngajantenkeun sadayana sareng unggal bagian janten simfoni anu harmonis.

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik anu nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Digital Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku cara élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraosan sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu kantos katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun babarengan.

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Piano resep kahirupan, mangrupikeun solokan anu henteu pernah aya tungtungna. Unggal catetan, fleksibel. Master, dimimitian dina hiji tombol, tiasa ngajantenkeun ramo nari dina keyboard anu indah, éta kusabab ayana 'chip' di jero. Hayu urang rasakeun sora 'Master', Saatos nyiksa, ngainspirasi kahirupan anu éndah ku haté.

  • Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Kalayan bantosan technoloy, panginten aya sakedik bédana antara urang sareng palaku. Kalayan minat pinuh, piano, musik sareng suasana haté, bakal dikawasa ku urang. Sababaraha adegan, dimensi sareng fungsi, anggun sareng kuat, mangrupikeun kaunggulan ti séri Performer piano digital. Janten musik sareng maénkeun piano janten bagian tina kahirupan urang.