• banner

Plume Tegak Piano

  • Plume Upright Piano YY-DJ01

    Plume Tegak Piano YY-DJ01

    Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Intelligent Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku akal élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraos sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu pernah katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun sasarengan.

  • Plume Upright Piano YY-DJ02

    Plume Tegak Piano YY-DJ02

    Bach, Mozart, Chopin, Liszt… aranjeunna ngadamel unggal catetan nyanyi. Plume Piano, henteu ngan ukur perasaan puitis, tapi ogé épék sora modéren, nyaman sareng sampurna. 'Musisi' sok dipikacinta ku musisi. Éta resep hiji-hiji catetan éndah janten mélodi di sakumna dunya.

    Potongan seni ieu disebut Plume YY-DJ02. Kalayan bahan PVC kelas tinggi pikeun ngahijikeun kana eunteung ieu sapertos permukaan dilapis hideung anu saé, sadayana katingali saimbang sareng elegan. Upami ditingali, panginten langkung mirip karya seni anu lemes, langkung ti ngan saukur piano, alat.

  • Plume Upright Piano YY-DQN01

    Plume Tegak Piano YY-DQN01

    Piano resep hirup, mangrupikeun solokan anu henteu pernah aya tungtungna. Satiap catetan, fleksibel. Master, dimimitian dina hiji tombol, tiasa ngajantenkeun ramo nari dina keyboard anu saé, éta kusabab ayana 'chip' di jero. Hayu urang rasakeun sora 'Master'. Saatos chastening, ilham kahirupan éndah ku haté.