• banner

Plume Tegak Piano YY-DQN01

Plume Tegak Piano YY-DQN01

Pedaran pondok:

Piano resep hirup, mangrupikeun solokan anu henteu pernah aya tungtungna. Satiap catetan, fleksibel. Master, dimimitian dina hiji tombol, tiasa ngajantenkeun ramo nari dina keyboard anu saé, éta kusabab ayana 'chip' di jero. Hayu urang rasakeun sora 'Master'. Saatos chastening, ilham kahirupan éndah ku haté.


Detil Produk

Tanda Produk

Plume Tegak Piano YY-DQN01

Piano resep hirup, mangrupikeun solokan anu henteu pernah aya tungtungna. Satiap catetan, fleksibel. Master, dimimitian dina hiji tombol, tiasa ngajantenkeun ramo nari dina keyboard anu saé, éta kusabab ayana 'chip' di jero. Hayu urang rasakeun sora 'Master'. Saatos chastening, ilham kahirupan éndah ku haté.
Plume Piano ngan ukur milih bahan anu pas pikeun piano anu leres. Sedengkeun pikeun YY-DQN01 kami, lapisan handapeun cet luar piano diasupan ku poliéster melamin, dihias ku cet poliéster henteu jenuh impor, sakumaha lemesna sapertos eunteung, perlindungan éstétis sareng lingkungan, pakakas pérak, warna sareng teras diperbarui.

Ngagunakeun keyboard catetan-hammer-action high-grade 88 note, keyboard 88 mangrupikeun cara pikeun ngahasilkeun timbre anu obah. Tombol 88 beuratna nambahan laun, anu pas cocog sareng parobahan kakuatan ramo, desainna ningkat, sareng réspon palu nyata sapertos piano akustik asli.

Anu langkung penting, kami ngahijikeun dewan sora sumber sora DREAM Perancis kana piano kami. Urang sadayana terang kinerja maén gratis mangrupikeun patokan kakuatan téknologi. Sampel tina grand grand piano tiasa ngaluarkeun sora anu ngantep jalma-jalma lebet kana dunya musik. Ku persépsi timbre, optimalkeun katrampilan maén, paséa pikeun cacad dina maén, komo ningkatkeun kamampuan kréatip pamuter piano.

Kombinasi panyatur hébat sareng tampilan resolusi luhur digital anu jelas, Plume YY-DQN01 tiasa nyalametkeun anjeun tina masalah ngiringan guru piano. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nuturkeun panungtun ku piano sareng nikmati.

Daptar Parameter

Bahan Permukaan PVC kelas tinggi
Kibor Kelas tinggi 88 Catetan Kamajuan Hammer-action Keyboard
Sumber Sora Sumber Sora DREAM Sora
Amplifier stéroid Konfigurasi tingkat luhur 30W
Narasumber Kelas tinggi Dual Channel Tinggi Kasatiaan Hom
Antarbeungeut MIDI, Headphone stéréo, Audio, DC 15V Power Supply
Kakuatan Kaluaran 15W * 2
Polyphony 128
Nada 128
Wirahma 146
Demo 130
Paparan Témbong LED Resolusi Luhur
Fungsi calakan Ngiringan Otomatis, Chord Otomatis
Fungsi sanésna Dual Timbre, Metronome, Mode Studi, Rékam / Puterkeun deui, Transposisi, Kontrol intensif Keyboard

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami