• banner

Plume Portable Digital Piano

  • Plume Portable Digital Piano

    Plume Portable Digital Piano

    Kaaslian piano piano portabel kalayan harga anu terjangkau. Mangrupikeun tambahan anu saé pikeun kisaran YY anu dipihormat, anu ultra-portabel XXx nampilkeun aksi keyboard Responsive Hammer Compact anu anyar, sampling piano Harmonic Imaging 88-key, sareng konéktipitas Bluetooth® internal pikeun nganteurkeun touch piano grand-friendly sareng nada di harga anu saé pisan.

  • Plume Portable Digital Piano YY-02

    Plume Portable Digital Piano YY-02

    Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Intelligent Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku indera élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraos sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu pernah katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun sasarengan.