• banner

Plume Digital Console Piano YY-DL02

Plume Digital Console Piano YY-DL02

Pedaran pondok:

Kalayan bantosan technoloy, panginten aya sakedik bédana antara urang sareng palaku. Kalayan minat pinuh, piano, musik sareng suasana haté, bakal dikawasa ku urang. Sababaraha adegan, dimensi sareng fungsi, anggun sareng kuat, mangrupikeun kaunggulan ti séri Performer piano digital. Janten musik sareng maénkeun piano janten bagian tina kahirupan urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Plume Digital Console Piano YY-DJ08

Kalayan bantosan technoloy, panginten aya sakedik bédana antara urang sareng palaku. Kalayan minat pinuh, piano, musik sareng suasana haté, bakal dikawasa ku urang. Sababaraha adegan, dimensi sareng fungsi, anggun sareng kuat, mangrupikeun kaunggulan ti séri Performer piano digital. Janten musik sareng maénkeun piano janten bagian tina kahirupan urang.

Ngagunakeun jarak menengah PVC, urang saé ngawangun Plume YY-DL02 Digital Display Piano, gabungan portabilitas sareng kaanggunan sadayana dina hiji piano.

Inovasi nambihan 88 kibor némpél konci kana piano konsol digital mangrupikeun ideu anu hadé. Piano kami nyandak anjeun touch teguh anu ampir kawas maén piano akustik standar.

Sora ampir sadayana urang paduli nalika maén piano. Sareng Plume YY-DL02 nampilkeun anjeun sora anu teu kompromasi asalna tina mérek piano terkenal di dunya nganggo sumber sora digital kami. Nalika ngarékam sora aslina, kami ngan ukur nganggo instrumen rékaman premium pikeun mastikeun yén teu aya detail anu dikorbankeun; sadaya usaha ngan ukur tujuan pikeun nyayogikeun anjeun sora anu sampurna.

Panguat 15 stereo amplifier stereo tengah-range sareng speaker dual-high tanduk tanduk kasatiaan cekap cekap pikeun nyiptakeun suasana sakitar ngamungkinkeun anjeun neuleumkeun diri kana dunya musik.
Di sagigireun éta, tampilan digital sareng fungsi calakan sapertos iringan otomatis sareng akord otomatis ampir sapertos gaduh tutor piano nyata pikeun ngabimbing sareng mingpin anjeun ti tahap pamula dugi ka tingkat master. Sareng fungsi dual timbre sareng metronome ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun gaya musik anjeun nyalira.

Daptar Parameter

Permukaan Materia Kelas menengah PVC
Kibor 88 Kibor Nyentuh Konci
Sumber Sora Sumber Sora Digital
Amplifier stéroid Konfigurasi mid-range 15W * 2
Narasumber Mid-range Dual Channel High Fidelity tanduk 80
Antarbeungeut MIDI, Headphone stéréo, DC 12V Power Supply
Kakuatan Kaluaran 10W * 2
Polyphony 128
Nada 400
Wirahma 120
Demo 110
Paparan Tilu Tampilan Digit
Fungsi calakan Ngiringan Otomatis, Chord Otomatis
Fungsi sanésna Dual Timbre, Record / Playback, MP3 Player Support, Metronome
Diménsi L1305 * W330 * H775mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami