• banner

Plume Digital Console Piano YY-DJ04

Plume Digital Console Piano YY-DJ04

Pedaran pondok:

Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik anu nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Digital Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku cara élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraosan sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu kantos katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun babarengan.


Detil Produk

Tanda Produk

Plume Digital Console Piano YY-DJ04

Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik anu nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Digital Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku cara élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraosan sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu kantos katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun babarengan.
Plume Digital Piano YY-DJ04 kami nganggo Pvc tengah-kelas tinggi salaku bahan permukaan, pertukangan kayu anu saé réngsé sareng luar biasa ngajantenkeun anjeun heran éta piano atanapi sapotong karya seni anu saé.

Sareng seueur deui anu kedah dibanggakeun ngeunaan piano kami nyaéta keyboard kelas hammer -action standar anu kelas menengah sareng tingkat tinggi. Inovasi ieu ngabédakeun piano kami tina keyboard listrik anu lami sareng raheut, ngaktipkeun ujung jari anjeun anjeun rampa sareng ngaraos wirahma lagu na.

Téknologi ayeuna parantos ngahontal puncak anu lengkep ngarangsang sora mérek terkenal piano akustik standar, anu ngamungkinkeun urang pikeun masihan anjeun Plume YY-DJ04 kalayan sumber sora digital tingkat menengah nepi tingkat tinggi. Unggal detil sora résonansi anu asalna tina piano standar tiasa dirangsang ku piano digital kami teras dipasihkeun ka anjeun.

Piano digital kami ogé ngandung 2 20W tengah dugi ka konfigurasi tingkat tinggi anu mangrupikeun panguat stereo anu saé.

Kalayan 32 polyphony, 140 nada sareng 128 wirahma, piano ieu henteu diragukeun mesin serbaguna anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun lagu-lagu anu megah.

Daptar Parameter

Permukaan Materia PVC tengah-kelas Tinggi
Kibor Pertengahan ka Tinggi-grade88 Catetan Standar Hammer-aksi Kibor
Sumber Sora Sumber Sora Digital tingkat menengah nepi Kelas Tinggi
Amplifier stéroid Konfigurasi Kelas Tengah dugi Kelas Tinggi 20W * 2
Tanduk Pertengahan nepi ka Kelas Tinggi Dual Channel Tinggi Kasatiaan Tanduk 8 Q
Antarbeungeut MIDI, Headphone stéréo, USB, DC 18V Power Supply
Kakuatan Kaluaran 20W * 2
Polyphony 32
   
Nada 140
Wirahma 128
   
Paparan Tilu Tampilan Digit
Fungsi calakan Ngiringan Otomatis, Chord Otomatis
Fungsi sanésna Kontrol intensif keyboard, pamuter MP3, Metronome
Diménsi L1350 * W345 * H740mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami