• banner

Plume Digital Console Piano YY-03

Plume Digital Console Piano YY-03

Pedaran pondok:

Pume YY-03 konsol piano masihan anjeun suasana anu jelas sareng modis, tapi éta henteu hartosna kami kompromi kana fungsi piano. Pangaruh sora sacara umum, karya kai anu réngsé sareng sistem stimulasi sora anu saé ngajantenkeun sadayana sareng unggal bagian janten simfoni anu harmonis.


Detil Produk

Tanda Produk

Plume Digital Console Piano YY-03

Pume YY-03 konsol piano masihan anjeun suasana anu jelas sareng modis, tapi éta henteu hartosna kami kompromi kana fungsi piano. Pangaruh sora sacara umum, karya kai anu réngsé sareng sistem stimulasi sora anu saé ngajantenkeun sadayana sareng unggal bagian janten simfoni anu harmonis.

Plume parantos nerapkeun téknologi épék sora canggih sareng karajinan anu hadé pikeun ngajantenkeun seni ieu piano. Bahan permukaan na hideung bodas bodas kelas luhur imitasi papan padet. Kalayan unik 3 poin urang némpél 88 catetan standar palu-aksi keyboard, piano ieu tiasa nyalin perasaan mencét tombol piano akustik standar.

Sumber sora urang ngadopsi ti mérek piano kawéntar dunya kalayan kompromi nol. Sareng panguat stéréo dilengkepan konfigurasi tingkat luhur 50W anu luhur. Sedengkeun pikeun spéker, spéker kami nganggo 2 impor tanduk kasatiaan tinggi tanduk kaset sareng sakumpulan kontrol DSP anu sami banter tekanan kontrol sistem pamuter sora Bluetooth. Di sagigireun éta, stéréo home hifi stereo dina piano bakal nyayogikeun épék sora anu pikaheraneun.

Sedengkeun pikeun sadaya interface sareng darmaga. Piano Plume kami dimuat ku USB, MIDI, sareng jack headphone, anu ngamungkinkeun piano ieu ngabuktikeun kontrol tingkat listrik otomatis unik sareng ngaleungitkeun nyekik tina mikropon. Sareng piano kami ngagaduhan kakuatan kaluaran 50w * 2, 128 sét polyphony, sareng 128 nada.

Daptar Parameter

Permukaan Materia Papan padet tiruan tingkat tinggi
Kibor Unik 3 Titik Toel 88 Catetan Standar Hammer-action Keyboard
Sumber Sora Sumber Sora kelas tinggi
Amplifier stéroid Konfigurasi tingkat tinggi 50W * 2
Narasumber Diimpor Dual Chartiei High Fidelfy Hom 125nm * 2 DSP Kontrol Tekanan Louchs samiContrd BluetoOh Sound Player System Home Theatre HIF1 Stereo
Antarbeungeut USB, MIDI, Headphone (Kontrol tingkat listrik otomatis anu unik, ngaleungitkeun nyekik tina mikropon)
Kakuatan Kaluaran 50W * 2
Polyphony 128
Nada 128
Demo 88 (dugi ka 1000 lagu ku tambahan impor)
Fungsi calakan Ngiringan Otomatis, 28 jinis Chord Otomatis
Fungsi sanésna

Dual Timbre, Metronome, Transposisi, Reverberation, record / playback, kontrol intensif keyboard, dukungan aplikasi musik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami