• banner

Plume konsol piano

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Piano resep kahirupan, mangrupikeun solokan anu henteu pernah aya tungtungna. Unggal catetan, fleksibel. Master, dimimitian dina hiji tombol, tiasa ngajantenkeun ramo nari dina keyboard anu indah, éta kusabab ayana 'chip' di jero. Hayu urang rasakeun sora 'Master', Saatos nyiksa, ngainspirasi kahirupan anu éndah ku haté.

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Rasa élmu sareng téknologi mangrupikeun operator artistik anu nunjukkeun jalma-jalma anu ngarepkeun masa depan. Plume Digital Piano, nyaéta pikeun ngawujudkeun gambar ku cara élmu sareng téknologi. Tina parobihan indera kana ékspansi pikiran, ayeuna, Plume Intelligent Piano janten trend anu teu tiasa dicegah dina musik. Serial mode of Plume Piano, ngajantenkeun jalma anu resep kana musik tiasa ngaraosan sentuhan sareng kakuatan tina haté dina pandangan anu béda. Sakumaha teu kantos katingali sateuacanna. Hayu urang ngaleupaskeun babarengan.

  • Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Kalayan bantosan technoloy, panginten aya sakedik bédana antara urang sareng palaku. Kalayan minat pinuh, piano, musik sareng suasana haté, bakal dikawasa ku urang. Sababaraha adegan, dimensi sareng fungsi, anggun sareng kuat, mangrupikeun kaunggulan ti séri Performer piano digital. Janten musik sareng maénkeun piano janten bagian tina kahirupan urang.

  • Plume Digital Console Piano YY-03

    Plume Digital Console Piano YY-03

    Pume YY-03 konsol piano masihan anjeun suasana anu jelas sareng modis, tapi éta henteu hartosna kami kompromi kana fungsi piano. Pangaruh sora sacara umum, karya kai anu réngsé sareng sistem stimulasi sora anu saé ngajantenkeun sadayana sareng unggal bagian janten simfoni anu harmonis.