• banner

Rakan urang

Picutre 14

Konsultan Seni
Pak Bian Zushan
Musisi kecap anu kawéntar, Cantor
Tilas pupuhu Union Symphony China

Bian Zushan mangrupikeun lulusan munggaran ti Jurusan Ngalaksanakeun di Shanghai Conservatory of Music sareng mantan konduktor tempat munggaran ti Central Ballet Troupe sareng Pupuhu Union China of Symphonic Orchestra.
Salami 46 taun ka pengker, Bian Zushan parantos ngalaksanakeun sareng maén dina balét Cina sareng asing sapertos Giselle, Swan Lake, Detachment Beureum Awéwé sareng Lin Daiyu. Nembe, anjeunna ngayakeun orkestra di Amérika Serikat, Inggris Raya, Rusia, Phillipines sareng Swiss dimana anjeunna ngagaduhan pujian sumanget sareng ulasan anu hadé. Dina yuswa 76 taun, anjeunna umumna ditingali salaku konduktor kelas dunya.
Saatos larangan lintas-selat dicabut, Bian Zushan mingpin Central Ballet Troup dina 10 pagelaran Swan Lake sakitar Taiwan di 1992. waktos ieu, anjeunna nuju ngarahkeun Taipei Philharmonic Youth Orchestra sareng pianis luar biasa Taiwan, Jun-Jie Yan dina pagelaran Myaskovsky : Symphony No.27 di Aula Konsér Nasional Taipei.

Picutre 15

Endor selebritis
Cik Cui lan
Piano wisata Éropa ngora

Lan CUI, Pianis sareng profésor di Shanghai Conservatory of Music, masihan anjeunna konsér musik konsér sareng kamar di Cina, Éropa sareng Amérika Serikat.
Anjeunna ngamimitian diajar piano dina 4 taun, lebet kana konservatori dina yuswa 12 taun, saatos ngagaduhan Gelar Bacherlor di Shanghai Conservatory of Music, anjeunna diajar di Konservatorium Royal Brussel di kelas Daniel Blumenthal. Dina taun 2005 anjeunna katampi salaku murid panerapan pinuh di Ratu Elisabeth College of Music dina kelas piano Abdel Rahman El Bacha, sareng kelas musik ruang Jean-Claude Venden EydenIn sareng ngagaduhan Gelar "Master saatos Master" anu dipasihkeun ku Ratu Bélgia Paola. Samentara éta anjeunna ngagaduhan Piano sareng Kamar Musik Artis Diploma di Antwerp Conservatory handapeun kelas Levente Kende sareng Josef De Beenhouwer.
Anjeunna ngiringan sababaraha kelas master anu dipasihkeun ku pianis anu kawéntar, contona,
Lee Kum Sing, Chen Hung-Kuan, Hans Leygraf, Charles Rosen, Karl-Heinz Kammerling, Aldo Ciccolini, Badura Skoda, Menahem Pressler, Vladimir Krainev, Pascale ROGE sareng Dominique Merlet, jsb.
Anjeunna parantos masihan seueur konsér musik konsér sareng kamar di Shenyang Grand Theatre, Shanghai Conservatory, Shanghai Concert Hall, Shanghai Grand Theatre, Shanghai Oriental Arts Center, Brussels Royal Conservatory, Brussels MIM, Brussels Flagey, Palais des Beaux-Arts de Bruxelles, Holland Music Sesi, konsér Holland ZA, Festival Musim Panas Éndah, Festival de Menton di Perancis, sareng Festival Musik Great Lake di Amérika Serikat, jst.
Anjeunna parantos maénkeun kalayan Prima la Musica Orchestra sareng Royal Chamber Music
Orchestra of Wallonie anu dipilampah ku A.Dumay. Anjeunna diulem kana masterclass sareng konsér ku Academy Villecroze di Perancis sareng dipasihan Masterclass sareng rawat sering di Xinjiang Art Institute of China. Ayeuna anjeunna nyerat sababaraha ésai sareng tulisan pikeun majalah, contona "Piano Artistry" sareng "jurnal Akademik Shenyang Conservatory". Anjeunna parantos nyebarkeun DVD na "CUI Lan Piano Recital-Ravel piano works" dina 2015.
Anjeunna Laureat tina Kompetisi Piano Internasional André Dumortier dina April
2003, Bélgia YAMAHA Pasanggiri Piano di 2004 , Kompetisi Piano internasional Musica Aeterna dina bulan Agustus, 2007, sareng anjeunna ngagaduhan hadiah ka 1 tina Valmalète Internation Piano Competition di Paris.

Konsultan Téknis

Liu Yiiliang
Akademi Élmu Tiongkok "Saratus Program Bakat" panaliti, Pangawas Doktor
Sutradara, Institute of Semiconductors, Chinese Academy of Science (CAS)
Profesor Pascasarjana Sakola Akademi Élmu Cina

Konsultan Téknis

Li Xiaodong
Pangawas Doktor sareng Panaliti, Institut Akustika, Akademi Élmu Cina (CAS)
Sutradara, Laboratorium Akustika Komunikasi, Akademi Élmu Cina
Sutradara, Pusat Panilitian Téhnologi Akustika sareng Émbaran, Shanghai Advanced Research Institute,
Akademi Élmu Cina

Diréktur Téknis, Kapala Insinyur

Yu Jilin
Insinyur Senior, Wuhan Téknik Élmu & Téhnologi Institute
Spesialis akustika komunikasi