• banner

Sanaos pembatalan sababaraha pesenan luar negeri

"Sanaos pembatalan sababaraha paréntah peuntas laut disababkeun ku wabah éta, kuring henteu ngarepkeun kéngingkeun seueur pesenan ku ngandelkeun siaran langsung dinten ieu. Éta kacilakaan anu saé pisan! ” Dina soré 30 Méi, Zhu Li, pupuhu Plume Piano Manufacturing (Wuhan) Co., Ltd., anu diajak ilubiung dina siaran langsung kadua "Huangpi Intelligent Manufaktur Mulan Butik", bungah pisan yén anjeunna tungtungna benefited ti siaran langsung e-commerce pikeun kahiji kalina.

Plume Piano Manufacturing (Wuhan) Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan produksi alat musik anu aya di Xinlong Tengfei Industrial Park, Hengdian Street, Huangpi, khusus dina panilitian sareng pamekaran parangkat lunak, desain produk, produksi, manufaktur sareng pamasaran merek piano lempeng, segitiga piano, piano listrik sareng piano kecerdasan buatan. Kusabab didirikeun taun 2017, Plume Piano parantos fokus kana pasar luar negeri. Langkung ti 95% produk na dijual ka langkung ti 50 nagara sareng daérah saalam dunya. Volume penjualan na ngahontal USD 190 juta di 2019 sareng nunjukkeun trend pertumbuhan taunan.

Dina Januari 2020, Zhu Li nandatanganan pesenan 21 juta dolar sareng konsumén lami di pameran alat musik, anu mimitina dijadwalkeun dikintunkeun Juni, tapi saatos anjeunna balik deui dina 22 Januari, sababaraha nasabah asing ngabatalkeun paréntahna kusabab epidemi éta. Zhu Li nyobian komunikasi sareng para pelangganna anu lami ngarepkeun karugian, tapi 200 email henteu direspon. "Kuring sacara harfiah nangis, sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun." "Ceuk Zhu Li.

Waktos ieu pikeun ilubiung dina pamaréntah kabupatén dikelompokeun e-commerce siaran langsung, Zhu Li henteu ngagaduhan iman naon mimitina. Teu disangka, 90 menit siaran langsung, saéstuna ngagaduhan 3 pesenan piano digital. "Dinten ieu mangrupikeun kahiji kalina pikeun nyobaan e-commerce siaran langsung. Abdi henteu ngartos sateuacanna. Teu nyangka pangaruhna saé. ” 'Sanaos penjualan parah kapangaruhan ku wabah éta, pamaréntah netepkeun dasar pikeun perusahaan pikeun nyanyi sareng ngabantosan urang ngagedekeun saluran penjualan. Sareng urang kedah sacara aktif ngarobih taktik penjualan urang. ' Anjeunna nyarios yén taun ayeuna, Plume Piano bakal ngalih ti pasar luar negeri ka domestik, sareng nganggo metode ékonomi anyar e-commerce siaran langsung pikeun laun ngalegaan pasar domestik.


Waktos Post: Jul-20-2021