• banner

Warta

  • Bédana piano digital sareng tradisi

    Ngabandingkeun sareng piano tradisional, piano digital kirang nyusahkeun, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyolok; nyalametkeun anjeun tina nyetél piano. Sareng sababaraha modél portabel piano digital tiasa diangkut iraha waé. Ieu sampurna pikeun jalma ngora anu resep piano, tapi kedah sering gerak, atanapi bahkan ...
    Maca deui
  • Sanaos pembatalan sababaraha pesenan luar negeri

    "Sanaos pembatalan sababaraha paréntah peuntas laut disababkeun ku wabah éta, kuring henteu ngarepkeun kéngingkeun seueur pesenan ku ngandelkeun siaran langsung dinten ieu. Éta kacilakaan anu saé pisan! ” Dina soré 30 Méi, Zhu Li, pupuhu Plume Piano Manufacturing (Wuhan) Co., Ltd., ...
    Maca deui
  • Sadayana ngeunaan piano digital

    Kaunggulan piano listrik: 1, Ngabandingkeun sareng piano akustik standar, piano digital rada murah. 2, piano digital henteu nempatan seueur tempat. 3, Gampang pisan dipindahkeun. 4, Sorana sok saé. 5, Biaya perawatan murah. 6, Anjeun tiasa nganggo headphone, henteu ngaganggu tatangga anjeun ...
    Maca deui