• banner

FAQs

Q1 Naha milih kami?

1) Dipercaya --- perusahaan kami nampi dukungan ti pamaréntahan lokal Cina, kami bakalan dina win-win.
2) Profesional --- perusahaan urang gaduh tim téknologi propésional, fokus kana resép.
3) Kapasitas --- Kira-kira 4000 pcs piano digital unggal bulan.

Q2 Kumaha upami waktos conto? Naon pangmayaran na?

Waktos sampel: 10 dinten saatos urutan & Sampel dikonfirmasi.
T / T, setoran 50%, sareng kasaimbangan saatos ordo réngsé.

Q3 Kumaha upami hargana? Dupi anjeun ngajantenkeun langkung mirah?

Harga gumantung kana barang anu anjeun paménta (jinisna, jumlah)
Kutipan terbaik saatos nampi katerangan lengkep barang anu anjeun pikahoyong.

Q4 Dupi anjeun nyayogikeun jasa OEM?

Leres, urang damel dina urutan OEM, anu hartosna ukuran, bahan, kuantitas, desain, solusi pengepakan. jsb bakal gumantung kana pamundut anjeun; sareng logo anjeun bakal diluyukeun dina produk kami.

Q5 Naon inpormasi anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong nampi cutatan?

1. Modél piano 2.Pakét 3.Quantities 4.Budget 5. Port Destinasi
Kami henteu ngan ukur tiasa ngadugikeun anjeun, tapi ogé nawiskeun anjeun metode pangiriman anu paling merenah.

Q6 Kumaha carana ngontrol kualitas produk?

Kami parantos nekenkeun pisan pangendalian kualitas pikeun mastikeun yén tingkat kualitas anu saé dijaga. Unggal piano bakal diparios opat kali ku QC anu sanés. 1 saatos bingkai tukang réngsé. Ka-2 saatos cangkang piano dicét. Ka-3 saatos piano dirakit. Pamariksaan akhir final ka-4 sateuacan dipak.

Q7 HARANSI

Sadaya piano digital kami ngagaduhan garansi sataun saatos tanggal pameseran.