• banner

Tentang Kami

about

Profil Perusahaan

Plume Piano Limited mangrupikeun produsen instrumen profesional anu kalibet dina perangkat lunak R&D, desain produk, produksi sareng pamasaran piano nangtung, grand piano, piano digital sareng piano calakan. Plume ngagaduhan kapasitas ngadamel 10.000 piano nangtung, 1.500 piano grand, 400.000 sét sumber sora sareng keyboard, 20.000 piano anu cerdas sareng 150.000 piano digital unggal taun.
Plume ngagaduhan patén hak cipta intelektual propriétik sareng mérek mandiri, pusat riset rékayasa calakan, anu ngagaduhan sistem desain sampling, cetakan injeksi, logam, uji sora sareng kontrol nomer. Kami gaduh kerjasama 12 taun sareng lembaga panilitian di panjuru dunya, pikeun nyayogikeun palanggan pikeun pangalaman anu cerdas, manusiawi sareng proaktif dina ajaran musik, maénkeun instrumen, damel, hirup, ngahibur sareng ngarawat.

Eam propésional

Merk kami nyalira Phoenix, Future Star ogé mérek kasohor sacara internasional, sareng kami ogé OEM sareng ODM pikeun perusahaan kelas dunya. Produk kami ayeuna disayogikeun ka USA, Jérman, Italia, Rusia, Brazil, Australia .Hongkong sareng 50 nagara sareng daérah sanés, urang gaduh sakitar 20 patén-patén modél penemuan sareng utilitas. Plume damel musisi terkenal di dunya, tilas pupuhu Union Symphony China Mr. Bian Zushan salaku konsultan seni, pianis ngora Bu Cui Lan salaku dukungan selebritis, para ilmuwan Mr. Liu Yuliang sareng Mr. Li Xiaodong di Akademi Élmu Cina (CAS ) salaku konsultan téknis, spesialis akustik komunikasi sareng insinyur senior Mr. Yu Jilin salaku diréktur téknis, sadayana tiasa ngadamel dukungan anu kuat pikeun merek sareng kualitas kami.
Salaku outsourcing nasional anu hadé sareng perusahaan démo téknologi luhur dina industri budaya nasional, Plume fokus kana kreasi kecerdasan, desain produk, kualitas nada, lintas batas sareng integrasi sumber daya. Kalayan canggih R&D, kapasitas produksi anu kuat, sistem manajemen kualitas standar, nyayogikeun peralatan séri lengkep di bumi sareng luar negeri, Plume mangrupikeun produsen piano intél pamimpin di dunya. Kami gaduh desain ahli sareng tim produksi pikeun ngajaga kualitas sareng inovasi dina parangkat lunak sareng perangkat keras.

photo-1513883049090-d0b7439799bf
photo-1554446422-c4d46271ab85

Kaahlian Profesional

Sertifikasi tina sistem manajemen ISO9001: 2015, ISO14001: 2004 Sistem Manajemén Lingkungan, GB / T28001-2011 Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi, 3C, GS, TUV, RoHS, CE, FCC sareng UL mangrupikeun jaminan anu kuat pikeun pamekaran perusahaan urang salajengna. Plume mangrupikeun pemasok anu penting dina instrumen anu cerdas, mitra sareng konsumén urang nguntungkeun sanés ngan ukur jegud pangalaman sareng kaahlian, tapi ogé latihan sareng dukungan téknis anu ditawarkeun ku padamelan urang anu terang, kawéntar, jujur. Plume komitmen pikeun janten perusahaan anu luar biasa dina bidang instrumen anu cerdas.
Tim kami bakal masihan anjeun tanggapan langsung, saran propésional sareng cutatan anu pangsaéna. Wilujeng sumping patarosan!