SUMMER NGABUNGKEUN

Seri Produk

Plume Piano diwatesan

Tentang Kami

Plume Piano Limited mangrupikeun produsen instrumen profesional anu kalibet dina perangkat lunak R&D, desain produk, produksi sareng pamasaran piano nangtung, grand piano, piano digital sareng piano calakan. Plume ngagaduhan kapasitas ngadamel 10.000 piano nangtung, 1.500 piano grand, 400.000 sét sumber sora sareng keyboard, 20.000 piano anu cerdas sareng 150.000 piano digital unggal taun. Plume ngagaduhan patén hak cipta intelektual propriétik sareng mérek mandiri, pusat riset rékayasa calakan, anu ngagaduhan sistem desain sampling, cetakan injeksi, logam, uji sora sareng kontrol nomer. Kami gaduh kerjasama 12 taun sareng lembaga panilitian di panjuru dunya, pikeun nyayogikeun palanggan pikeun pangalaman anu cerdas, manusiawi sareng proaktif dina ajaran musik, maénkeun instrumen, damel, hirup, ngahibur sareng ngarawat.

SUMMER NGABUNGKEUN

Seri Produk